Polityka prywatności

Kto jest administratorem danych osobowych?

Administratorem danych osobowych w myśl rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (dalej jako ,,RODO”) jest

IWOMAR POLSKA
Mariusz Iłowiecki
ul. Br. Wieniawskich 1A/35
20-844 Lublin
NIP 7121321244
REGON 432305200
Mail: mariwa.polska@gmail.com
mariwa_pl@wp.pl

 

Jak możesz się z mną skontaktować?

Można kontaktować się drogą mailową pisząc na adres mariwa.polska@gmail.com
Artykuły na tej witrynie mogą zawierać osadzone treści (np. filmy, obrazki, artykuły itp.). Osadzone treści z innych witryn zachowują się analogicznie do tego, jakby użytkownik odwiedził bezpośrednio konkretną witrynę.

 

Jaki rodzaj Twoich danych osobowych przetwarzamy?

IWOMAR Polska przetwarza dane wskazane w czasie kontaktu mailowego jest to imię i nazwisko oraz adres e-mail.

 

Jaki jest cel przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych?

IWOMAR Polska przetwarza Twoje dane osobowe w celu: udzielania odpowiedzi, przyjmowania płatności, wysyłania informacji na temat płatności, wysyłania informacji marketingowych.

 

Kto może zapoznać się z Twoimi danymi osobowymi?

Odbiorcami danych osobowych jest firma IWOMAR Polska.

 

Przez jaki czas przetwarzamy Twoje dane osobowe?

Dane przechowywane są bezterminowo.

 

W jaki sposób chronimy Twoje dane osobowe?

IWOMAR Polska zapewnia, że stosuje odpowiednie warunki techniczne i organizacyjne służące zapewnieniu bezpieczeństwa przetwarzanych danych osobowych przed ich wyjawieniem. W tym celu wprowadzone zostały odpowiednie procedury oraz dokumentacja, a także zabezpieczenia systemów teleinformatycznych.

 

Jakie masz uprawnienia w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych?

Osoby, których dane osobowe są przetwarzane przez uprawnione są do domagania się od IWOMAR Polska dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także przenoszenia danych. Osoby te uprawnione są do cofnięcia zgody oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Organem nadzoru jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych/Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Czy musisz podać swoje dane osobowe?

Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne, jednakże brak podania danych osobowych takich jak adres korespondencyjny, mail uniemożliwi skuteczny kontakt.

 

Informacje dodatkowe
IWOMAR Polska nie dokonuje profilowania w związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych, ani nie przetwarza danych osobowych w sposób automatyczny i wpływający na Twoje prawa.